Wednesday, July 1, 2009

Uus kodu














Ei ole siin vahepeal midagi erilist toimunud - põhilise aja oleme veetnud koos oma uute sõpradega lihtsalt, seetõttu ka blogi on uuendamata. Nüüd siis asi nii kaugel, et otsustasime Martini pere eeskujul ka kolima hakata. Nimelt meie praeguse korteri omaniku esindaja muutus eriti viimasel ajal niivõrd ebameeldivaks, et otsustasime eile päevapealt oma korterist välja kolida. Olime juba välja valinud ühe meeldiva resorti looduse rüppes ning kõik juba kokku leppinud, et täna kolime sinna sisse. Aga eile õhtul, teel Martini perele küll, leidsime väga armsa ühe magamistoaga majakese, mis oli just valmis saanud. Olime seda maja ennegi vaadanud aga arvasime, et see on kellegi kohaliku oma, kes seal elab. Eile aga oli üks naine väljas ja kastis muru. Otsustasime korra peatuda ja küsida, et kas maja on rentida. Tema loomulikult vastas, et muidugi on. Otsustasime maja siis üle vaadata. Samal ajal aga helistas ka see resorti omanik ja väitis, et selle hinnaga, mis me kokku leppisime, ikka seda öömaja ei saa. Siis ei olnudki väga keeruline talle ära öelda ja selle kauni maja omanikuga deal ära teha.

Tänane päev möödus siis kolimise tähe all ning sisseoste tehes. Kuna auto oli nagunii renditud, siis otsustasime koos Martini perega minna cash and carry tüüpi ostukeskusesse, kust sai suuremates kogustes majapidamises vajalikke kaupu kokku ostetud. Kuna maja on veel nii uus, siis interneti saab loodetavasti homme sisse, seega praegu istungi Martini pere maja rõdul ning kasutan nende lahket internetti.

Muidugi põhiline jäi alguses märkimata, miks see kolimise teema tegelikult ette võetud sai. Asi on puhtalt ohutuses, sest napsisena rolleriga sõita on väga ohtlik. Oleme meie uute sõprade juurest (ehk siis Martini pere) pidanud paar korda selle ohtliku retke ette võtma, mida loomulikult kahetseme. Seetõttu saigi nüüd kolitud nende juurest kõigest 50m kaugusele:)
Kes ütles, et eestlased ei hoia kokku...

3 comments:

  1. icc...või, et kohe sedasi on lood. Küsi veel minu käest, kas on toredad inimesed:D Tervitused teile sinna!!
    K

    ReplyDelete