Sunday, March 1, 2009

Tõesti vajalik asi!

Avastasin tõesti vajaliku asja, mida Eestis eriti ei tundnudki. Nimelt terrassi või rõdu tõelised mõnud. Kinnisvara buumi lõppedes hakati Eestis pakkuma rõdusid ja terrasse lausa tasuta kauba peale, kuid palju neid ikka Eesti kliimas tegelikult nautida saab - vahest kõigest mõned kuud aastas, siis kui ei saja ja väga külm ei ole. Tegelikult on nad rohkem ikka jalgrataste ja muu träni hoidmise koht. Hea, kui tasuta saab, aga erilist väärtust see tegelikult ei anna, kuna kliima ei ole nende jaoks loodud.
Phuketis Kata Beachil tajun just seda, mida tegelikult rõdu või terrass pakkuda võib. Kuigi jah, olen ka Eestis terrassil istunud ja grillinud, kuid enamasti peab ikka jälgima, et tuul väga ei puhuks ja ilm ikka väga külm ei oleks. Siin aga istun hetkel kohaliku aja järgi kell 23 rõdul, olen just lõpetanud ülimaitsva õhtusöögi söömise, mis sai valmistatud just selle sama rõdu kööginurgas - väga nutikas lahendus arendaja poolt. Praegu naudin väikest veini ja muusikat ning ei ole mõtteski tuppa kolida, pigem tekib mõte, et peaks toa üldse välja üürima:). Televiisor on samuti rõdule suunatud, seega saab jälgida ka maailmas toimuvat otse vabast õhust. Rääkimata sellest, et kogu selle teksti kirjutan ma ka just rõdul, kogu IT lahendus levib ka väljaspool ruume. Teib küsimus, miks üldse toas olla.
Kahju, et Eestis sellist võimalust hetkel nautida ei saa, lugesin just internetist, et lumi segab seal teedel liiklemist, tunnen Teile tõesti kaasa. Kuid pidage vastu, suvi ei ole enam kaugel:)

No comments:

Post a Comment