Friday, March 6, 2009

Vähesega saab hakkama

Lihtsalt mõtlesin, et soojale maale reisides ei ole vaja ikka üldse palju asju kaasa võtta. Piisab täiesti mõnest paarist lühikestest pükstest ja paarist T-särgist ning jalanõudest. Isegi hügeenitarbeid ei ole vaja kaasa tassida, kõik vajaliku saab osta kohapealt. Lennukiga reisimise teeb see ka lihtsamaks, kui saab ainult käsipagasiga hakkama, eriti ümberistumiste puhul, kus ei ole vaja tüütult oma kotte oodata ja pagasi kadumise pärast pabistada, vaid saab kohe mugavalt järgmisele lennukile tõtata.

Kohtusin eile ühe soomlasega, kes iga aasta veedab ühe kuu Aasias reisides. Seekord käis ta Malaisias ja Tais ning ütles samuti, et tal on ainult mõned särgid ja shortsid kaasas ning ilusti saab hakkama. Muidugi reisis ta üksinda, kuna ütles, et naisele oli väga raske selgeks teha, et vähesega saab ka hakkama ja kogu garderoobi ei ole vaja kaasa vedada. Aga tegelikult oli naine jäänud koju äril silmapeal hoidma, kuid järgmine aasta lubas naise kaasa võtta oma Aasia reisile. Eks paistab, kas siis saab ta ka ainult väikese kotiga veel reisile minna.

Oma garderoobi uuendmine ei ole ka siin mingi probleem, lähed poodi ja uued shortsid, T-särgi ning plätud saab kokku 300 Bahtiga, seega kas või iga nädal võib uue varustusega ringi liikuda, kui tahtmist on.

Siin võidab see, kel surres vähem asju on:)

No comments:

Post a Comment